• OPENING ZOMEREXPO BIJ GALERIE SILLE

  Op 7 juli was de feestelijke opening van de zomerexpositie 'Ritme' bij Galerie Sille in Oudewater.
  Een aantal van mijn werken uit de serie 'Masks' zijn er tentoongesteld.
  Het was prachtig weer en de opening werd druk bezocht. De expositie loopt tot eind augustus.


 • AD Amersfoortse Courant

  02-08-2012 Expositie Hilton Hotel Soestduinen


 • Soester Courant

  25-07-2012 Expositie Hilton Hotel Soestduinen


 • Baarnsche courant (2)

  Vervolg


 • Baarnsche courant (1)

  17-08-2012 Expositie Hilton Soestduinen (1) Simone en Liesje geïnterviewd door journaliste Ellen de Jong, wiens specialiteit is het interviewen en beoordelen van kunstenaars en musici.


 • Wedstrijd Arcana Art

  Arcana Art uit Soest organiseerde dit keer een buste beschilderactie. Arcana verstrekte aan de deelnemers een kartonnen buste, welke naar eigen inzicht mocht worden beschilderd/bewerkt. Ik heb met mijn 3-D techniek de buste in het zilver bewerkt en met dezelfde techniek de rode vlinderdas gemaakt.


  www.arcana-art.nl/Informatie/Buste%20beschilderactie/
 • Regionale Kunstdag Arnhem 03/03/2013

  Op 4e PLAATS verkozen!! Ruim 60 kunstenaars waren in Arnhem aanwezig. Met 900 bezoekers een geslaagde dag! P.m. 425 bezoekers hebben een stem uitgebracht op hun 3 favoriete kunstenaars. Samen met de keuze v/d vakjury werden de stemmen geteld. Ik ben erg trots op mijn 4e plaats en mag dus ook meedoen aan de Nationale kunstdagen.. Maar eerst 14 april naar Breda.


 • Regionale Kunstdag Breda 14/04/2013

  Op de 1e warme dag van dit jaar stond ik op de regionale kunstdag in de grote kerk in het centrum van Breda. Met ruim 650 bezoekers dus geen klagen.. én 1 van mijn 2 kunstwerken (Bewogen Hart) verkocht! Verder hele leuke dag gehad met de collega kunstenaressen (+ partners) rond 'de preekstoel'.


 • Nationale Kunstdagen R'dam

  Samen met 182 andere kunstenaars, geselecteerd tijdens de regionale kunstdagen door publiek en jury, exposeerde ik in het weekend van 9 en 10 november in de van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam op de Nationale kunstdagen. Met ruim 4000 bezoekers druk bezocht. Veel belangstelling en complimenten gehad. Men werd er zo vrolijk van... Het niveau was dit jaar erg hoog; veel prachtige kunst gezien!


 • Heropening basisschool De Wegwijzer

  Op 24 maart '18 werd R.K. basisschool De Wegwijzer na een grote verbouwing feestelijk heropend. Diverse van mijn kinderdoeken sierden de opening. Ook na de opening zal men, bij een bezoek, een aantal werken van mij tegenkomen.